Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

Tatoeage verwijderen met een PicoSure picolaser

Sinds 2013 is er een nieuwe laser voor het verwijderen van tatoeages, de PicoSure. De PicoSure is een “picoseconde laser” die korte laserpulsen direct in de huid schiet. Dit doet hij in slechts een triljoenste van een seconde. Het voordeel hiervan is dat het verwijderen van tatoeages met minder behandelingen kan plaatsvinden omdat de inktdeeltjes in kleinere deeltjes worden vergruisd.
PicoCare 450

PicoSure | De eerste picolaser

In het voorjaar van 2013 is er groot nieuws. Er is een nieuwe Alexandrite Picolaser ontwikkeld met een veel kortere pulsduur en een kracht van 165 -200Mj. De pulsduur is van nanoseconde (Q-switched) naar picoseconde verkort. De techniek voor het verwijderen van tatoeages komt in een stroomversnelling terecht, door de komst van de Alexandrite Picolasers met de lichtkleur 755NM (PicoSure).

Wat zijn de nadelen van de Picosure?

De eerste Picosure heeft ook nadelen; de enkele lichtkleur (755NM) van een Alexandrite Picolaser is agressiever voor de huid bij het behandelen van donkere en zwarte tatoeages. Dit veroorzaakt sneller blaren wat natuurlijk niet wenselijk is na het verwijderen van een tatoeage. Ook dringt de lichtkleur 755NM minder diep in de huid door dan de lichtkleur (1064NM), hierdoor wordt een donkere tatoeage minder snel en minder goed verwijderd. Gekleurde tattoo verwijderen is vaak niet mogelijk omdat het niet mogelijk is om met 1 lichtkleur alle kleuren inkt helemaal te verwijderen.

Is de picosure de beste Picolaser?

Nee, want na de PicoSure kwam in 2015 de picoway op de markt. De PicoWay is weer sterker en sneller dan de PicoSure. Ook kan met de PicoWay veiliger worden gewerkt, met namelijk 2 lichtkleuren 1064NM en 532NM. De beste picolaser is momenteel de PicoPlus4. De PicoPlus4 is sinds 2017 op de markt en is nu de meest krachtige picolaser. Direct vanaf  de introductie van de PicoPlus4 werkt hij met 4 lichtkleuren 1064NM, 660NM, 595NM en 532NM kunnen alle kleuren tatoeages nog sneller en veiliger worden verwijderd.

Daarom werken onze HBO huidtherapeuten met de nieuwe Picoplus4. Dit is de snelste en beste manier om je tatoeage volledig te verwijderen.

Meer informatie tatoeage verwijderen

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT