Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

PicoCare 450

Bij de Tattoo Laser Clinic zien we niet alleen tattoos in allerlei verschillende groottes, maar ook in allerlei verschillende kleuren. Zo bestaan sommige tattoos enkel uit zwarte inkt, terwijl andere tattoos bestaan uit gekleurde inkt zoals roze, geel, paars en groen. Maar maakt de inktkleur eigenlijk uit voor het verwijderen van een tattoo? Hieronder zal er op deze vraag in worden gegaan.
PicoCare 450

Wat is het verschil tussen een tattoo met zwarte inkt of met gekleurde inkt?

Tot een aantal jaar geleden werden er veelal nanolasers ingezet om tattoos te verwijderen. Dit type laser was echter niet erg krachtig, waardoor er veel sessies nodig waren om een tattoo te verwijderen. Deze sessies waren vrij pijnlijk en bovendien verdween de tattoo niet altijd volledig. In tegenstelling tot een nanolaser, zijn de lichtpulsen van de picolaser honderd keer korter. Dit maakt de behandeling met een picolaser een stuk minder pijnlijk dan een behandeling met een nanolaser. Ook is er minder schade aan de omliggende huid en heb je significant minder kans op pigmentverschuivingen, littekens en blaren. Het bijkomende voordeel is dat een picolaser de inkten uit je tattoo veel kleiner schiet dan een nanolaser. Hierdoor zal de tattoo een stuk sneller verwijderd zijn. Bovendien heb je een veel grotere kans op de volledige verwijdering van je tatoeage.

Gratis intakegesprek

Ben je benieuwd hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn om jouw (gekleurde) tattoo te verwijderen? Plan dan geheel vrijblijvend een intakegesprek in. Onze huidtherapeute kan je meer vertellen over het verwijderen van jouw tattoo en hoeveel behandelingen dit ongeveer zal duren. Bovendien kan je al jouw vragen over het verwijderen van jouw tattoo stellen aan onze huidtherapeute, zodat je goed geïnformeerd begint aan de behandelingen.

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT