Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

Aantal laserbehandelingen

Indien je ervoor kiest om jouw tattoo te laten verwijderen, is het logisch dat je meer inzicht wil hebben in het aantal laserbehandelingen dat nodig zal zijn. Daarom wordt er voorafgaand aan jouw eerste laserbehandeling bij Cosmetique Totale altijd ingeschat hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om jouw tattoo te verwijderen. Het aantal behandelingen is niet voor iedereen hetzelfde, aangezien dit aantal afhankelijk is van meerdere factoren. Hieronder zullen we ingaan op deze factoren.
Aantal laserbehandelingen

Waar hangt het aantal behandelingen vanaf?

Het aantal benodigde laserbehandelingen is afhankelijk van onderstaande zaken:

  • De hoeveelheid inkt die bij het zetten van de tattoo is gebruikt. Een amateuristisch geplaatste tattoo bevat minder inkt dan een professioneel geplaatste tattoo. Om deze reden zijn amateuristisch geplaatste tattoos vaak al na 2 tot 5 behandelingen weg, terwijl dit voor professioneel geplaatste tattoo gemiddeld 5 tot 10 behandelingen kost.
  • De diepte van de tattoo.
  • De samenstelling van de inkt
  • De leeftijd van de tattoo.
  • De kleur(en) van de tattoo.
  • De kleur(en) van de tattoo. Zo zijn de kleuren paars, groen en blauw moeilijker te verwijderen dan de kleuren zwart en rood.
  • De plek van de tattoo. Op sommige plekken, zoals op de pols, duurt het langer om de inktlaag te verwijderen.
  • Het aantal lagen van de tattoo. Wanneer tattoos over elkaar zijn geplaatst, geeft dit een dikkere laag inkt in de huid. Hoe dikker de inktlaag, hoe vaker er behandeld moet worden om de gehele laag te verwijderen. De laser zal de tattoo namelijk laag voor laag verwijderen.

Wanneer zie ik resultaat?

Nadat je bent behandeld door onze laserspecialist, zal je tattoo in eerste instantie donkerder kleuren dan voorheen. Dit is echter tijdelijk en trekt binnen een paar dagen weer weg. Acht weken na jouw behandeling is het resultaat pas echt zichtbaar, omdat je lichaam dan de tijd heeft gehad om het pigment uit de tattoo af te voeren.Zou je graag wat preciezer willen weten hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om jouw tattoo te verwijderen? Plan dan een gratis intakegesprek in bij onze huidtherapeute. Tijdens een intakegesprek kan zij je meer vertellen over het verwijderen van jouw tattoo en bovendien een gerichtere schatting maken wat betreft het aantal behandelingen. Voor verdere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT