Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

PicoCare 450

De Tattoo Laser Clinic beschikt over de PicoCare 450, de snelste, krachtigste, meest innovatieve en veiligste laser van dit moment. De PicoCare beschikt over vier golflengtes en is geschikt voor alle huidtypen. De PicoCare 450 laat geweldige resultaten zien en zal geen tot weinig bijwerkingen met zich meebrengen bij het verwijderen van je tattoo. Wanneer je kijkt naar de snelheid, het resultaat en het comfort, is deze laser op dit moment het beste apparaat om je tattoo mee te laten verwijderen. De PicoCare is bovendien als enige laser voor vier golflengtes goedgekeurd door de FDA, de zeer strenge Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, en kan meerdere kleuren pigment optimaal behandelen.
PicoCare 450

Picolaser vs nanolaser

Tot een aantal jaar geleden werden er veelal nanolasers ingezet om tattoos te verwijderen. Dit type laser was echter niet erg krachtig, waardoor er veel sessies nodig waren om een tattoo te verwijderen. Deze sessies waren vrij pijnlijk en bovendien verdween de tattoo niet altijd volledig. In tegenstelling tot een nanolaser, zijn de lichtpulsen van de picolaser honderd keer korter. Dit maakt de behandeling met een picolaser een stuk minder pijnlijk dan een behandeling met een nanolaser. Ook is er minder schade aan de omliggende huid en heb je significant minder kans op pigmentverschuivingen, littekens en blaren. Het bijkomende voordeel is dat een picolaser de inkten uit je tattoo veel kleiner schiet dan een nanolaser. Hierdoor zal de tattoo een stuk sneller verwijderd zijn. Bovendien heb je een veel grotere kans op de volledige verwijdering van je tatoeage.

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT