Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

Voorbereiding laserbehandeling

Een goede voorbereiding is het halve werk, dit geldt ook voor de voorbereiding op jouw laserbehandeling. Wij streven altijd naar het beste resultaat, maar wist je dat jij hier ook zelf aan bij kan dragen door je goed voor te bereiden? Een goede voorbereiding draagt bij aan een sneller herstel en een beter resultaat. Bovendien verkleint het de kans op complicaties. Op deze pagina gaan we in op wat je kan verwachten van jouw eerste laserbehandeling, waar je rekening mee dient te houden de weken voorafgaand aan deze behandeling en welke producten bijdragen aan een prettig herstel.
Voorbereiding laserbehandeling

Wat kan ik verwachten van mijn eerste laserbehandeling?

Voor jouw eerste behandeling, zal onze huidtherapeute de mogelijkheden voor de behandeling van jouw tattoo met jou bespreken. Onze huidtherapeute zal je informeren over het resultaat dat je kan verwachten en hoeveel behandeling er nodig zullen zijn. Het is goed om in je achterhoofd te houden dat dit altijd om een inschatting gaat. Pas vanaf 8 weken ná de eerste behandeling kan er een nauwkeurigere inschatting gemaakt worden. Na deze periode kan de behandelaar namelijk precies zien wat het resultaat is geweest na 1 behandeling.

Voorbereiding laserbehandeling

Voor een optimaal resultaat, dien je rekening te houden met onderstaande zaken:

  • Gebruik geen zelfbruiner twee weken voor de behandeling;
  • Zorg ervoor dat het gebied dat je laat behandelen, minimaal 4 weken voorafgaand aan je behandeling niet aan de zon wordt blootgesteld. Dit geldt ook voor het gebruik van de zonnebank;
  • Voorkom wondjes in het gebied dat behandeld gaat worden;
  • Slik geen hoge doseringen vitamine C. Deze vitamine maakt de huid namelijk gevoeliger voor (zon)licht;
  • Gebruik tot minimaal 4 weken voor de behandeling geen antibiotica/penicilline;

Hoe verzorg ik m’n behandelde tattoo?

Uiteraard zijn er naast voorbereidingen ook zaken op het gebied van nazorg waar je rekening mee dient te houden. Om deze reden hebben wij een aparte pagina geschreven over de nazorg van jouw gelaserde tattoo. Onderga je binnenkort je eerste laserbehandeling bij ons, maar heb je nog vragen naar aanleiding van deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op!

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT