Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

Na de laserbehandeling

Heb je recentelijk een laserbehandeling gehad of heb je binnenkort een afspraak bij ons? Dan kunnen we ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je na de laserbehandeling kan verwachten. Hier zal op deze pagina op in worden gegaan.
Na de laserbehandeling

De behandelde huid

Bij het behandelen van pigment kleurt het pigment (van je tattoo) in eerste instantie mogelijk donkerder van kleur voordat het lichter wordt. Een verkleuring kan 7-14 dagen duren. Verder kan de huid na de laserbehandeling lichtrood en gezwollen zijn, wat als een schaafwondje kan aanvoelen. Meestal trekt dit binnen 5 dagen na de behandeling weer weg. Om verlichting te geven en de zwelling tegen te gaan, helpt het om een coolpack tegen het behandelde gebied te houden.Na de behandeling kunnen er ook blaartjes of korstjes ontstaan op de behandelde huid. Dit is echter een normale reactie en ook dit zal vanzelf weer verdwijnen. Hoe meer je deze korstjes en/of blaren met rust laat, hoe mooier ze zullen helen. De behandelde huid kan in sommige gevallen langdurig rood blijven. In dat geval is het van belang om de huid, zolang deze rood is, uit de zon te houden. Deze huid is namelijk vatbaarder voor zonnestraling en geeft daarom tijdelijk een vergrootte kans op pigmentvlekken.Tot slot kan er na de behandeling sprake zijn van een tijdelijke pigmentverschuiving. Gelukkig is dit vrijwel altijd tijdelijk. In zeldzame gevallen kan een lichte verkleuring van de huid permanent zijn.

Het herstel

Het herstel na de laserbehandeling is bij iedereen anders en is onder andere afhankelijk van je fysieke toestand. Het is belangrijk om onze nazorginstructies zorgvuldig op de te volgen om de kans op een onvolledige genezing, pigmentverschuivingen, ongewenste veranderingen in de huidtextuur of littekenvorming te minimaliseren.

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT