Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

De Picoplus 4 verwijdert supersnel alle kleuren tatoeages

Niemand heeft zin in oneindig veel behandelingen die 3 tot 4 jaar duren. Wij bij Cosmetique Totale begrijpen dat je je tattoo zo snel mogelijk en helemaal weg wilt hebben, zonder dat er een grijze waas achterblijft. Dit is de nieuwste generatie PICO lasers, die alle kleuren tatoeages op elk huidtype veilig, snel en effectief kan verwijderen.
PicoCare 450

Picoplus 4, de nieuwe generatie picolasers

De Picolasers produceren namelijk een lichtpuls in een picoseconde, wat vele malen korter is dan bij een Q-switch laser. De extreem korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in hele kleine deeltjes. Deze vergruisde pigmentdeeltjes worden veel makkelijker en sneller door het lichaam afgevoerd.

Sinds kort is er nu ook de Picoplus 4, deze Pico laser is nog krachtiger dan de bestaande pico lasers en heeft de mogelijkheid om niet op 1 of 2 golflengten te werken, maar op zelfs 4 golflengten! Zo kunnen onze huidtherapeuten nog gerichter, veiliger en sneller je tattoo verwijderen. Afhankelijk van de kleur en type tattoo zijn er gemiddeld 3 tot 7 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te verwijderen, met een interval van 4 tot 8 weken.

Veilig tattoo verwijderen | Picoplus 4 + Focused dots

De tijd van grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage, is met de Picoplus4 + focus dots treatment gelukkig verleden tijd. De Picoplus 4 is al de meest veilige en effectieve tattoo laser die er op de markt is, maar de resultaten in combinatie met de Focus dots treatment zijn helemaal verbluffend! Nadat we de tatoeage hebben behandeld met de Picoplus 4, behandelen we de tatoeage met de Focus dots methode. De Focus dots treatment is een gefractioneerde Nd: yag laser. Deze laser maakt 46 kleine gaatjes tot 7 mm diep in de huid.

Tattoos laten verwijderen

Voordelen van de Focus Dots nabehandeling:

– Het zorgt ervoor dat het behandelde gebied sneller geneest.
– De tatoeage zal sneller vervagen, je heb hierdoor minder behandelingen nodig.
– Het voorkomt het ontstaan van littekenweefsel.
– De nabehandeling is geheel 100% pijnloos!

Veilig je tattoo laten verwijderen bij een HBO huidtherapeut

Belangrijk om te weten is dat de tatoeage altijd wordt verwijderd door ervaren kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten behandelen volgens de nieuwste medische richtlijnen. Wij hebben ruime klinische behandelkamers, die hygiënisch schoon zijn, zodat we veilig je tatoeage kunnen verwijderen. Tattoo laseren bij Cosmetique Totale

Is een tatoeage verwijderen pijnloos?

Een tatoeage laten zetten is pijnlijker, dan een tatoeage laten verwijderen. Dit geldt alleen als je je tattoo laat laseren met de Picoplus laser. Een Q-switched is daarentegen pijnlijker. Omdat wij naast de Picoplus 4, werken met een huidkoeling systeem dat je huid koelt met een koude lucht van -20C, is deze behandelcombinatie de meest pijnloze manier om je tatoeage te laten verwijderen. Wil je helemaal niks voelen tijdens het tatoeage verwijderen? Dat is bij ons ook mogelijk. Onze arts zal dan het te behandelen gebied plaatselijk verdoven.

Kosten tattoo verwijderen

De kosten om een tattoo te laten laseren lopen erg uiteen. Zeker in het geval van een tatoeage verwijderen geldt altijd “goedkoop is duurkoop”! Laat je daarom altijd behandelen bij een kliniek met minimaal een Picolaser en controleer of de behandeling wordt uitgevoerd door een arts of HBO Huidtherapeut. Alleen zo ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Kosten tatoeage verwijderen

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT