Behandeling door laserspecialisten
Behandeling door huidtherapeuten
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Gespecialiseerd in tatoeages verwijderen
Laagste Pico laser prijs van Nederland
Laagste Pico laser prijs van Nederland
USP check icon
Vertrouwde omgeving
USP check icon
70 eigen klinieken
USP check icon
HBO huidtherapeuten
USP check icon
Erkend door zorgverzekeraars

Beste manier om tattoo te verwijderen

Met onze unieke behandelmethode kunnen we een tatoeage veel sneller, veiliger en volledig verwijderen zonder dat er grijze waas achter blijft.
PicoCare 450
Tattoos laten verwijderen

De best mogelijke manier om je tattoo te verwijderen bij de marktleider van Nederland

Bij Cosmetique Totale werken bij wij met de nieuwste en krachtigste pico laser die er op de markt is. Daarnaast zijn wij de enige die werken met de unieke Focus dots nabehandeling. Dit zorgt ervoor dat er minder behandelingen nodig zijn, dat het herstel sneller gaat en dat littekens worden voorkomen en/of worden verwijderd zodat je na het laseren niet meer kan zien dat er een tatoeage heeft gezeten. Lees meer over : Focus dots nabehandeling

Wat kunt u met een tatoeage verwijdering verwachten?

Je word altijd geholpen door een ervaren HBO huidtherapeut in een ruime, hygiënische schone praktijkkamer. Voordat we starten met de behandeling zullen we een gratis consult inplannen. Dan kan jouw tatoeage worden bekeken en vervolgens wordt precies uitgelegd hoe deze behandeling in zijn werk gaat. Zo weet je wat je ervan kan verwachten. Dus geen verassingen achteraf!
Omdat de Picoplus4 kan werken met 4 verschillende golflengtes, kunnen wij hiermee alle kleuren tatoeages goed behandelen. Om ook het comfort tijdens de behandeling te vergroten koelen we de huid met een ijskoude lucht van -20 graden. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je tatoeage te verwijderen!

Tattoos laten verwijderen

Krijg geen spijt en ga voor kwaliteit!

Met 8 vestigingen in heel Nederland is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Kom daarom langs voor een gratis consult en persoonlijk advies op maat. Je kan een pico laserbehandeling met unieke nabehandeling ondergaan op onze locaties in Alphen a/d Rijn, Assen, Amsterdam, Bussum, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam en Zeist.
Ja, ik wil gebruik maken van een gratis consult

Ruime ervaring met tatoeage verwijderen.
Sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in laserbehandelingen. Onze paramedisch specialisten hebben een 4 jarige HBO opleiding succesvol afgerond voordat ze fulltime bij ons aan de slag zijn gegaan met het verwijderen van tatoeages. Ons team van 40 specialisten bestaat voornamelijk uit dermatologen en Huidtherapeuten. Je bent bij ons dus in goede handen!

Nieuwsgierig hoe een behandeling van het begin tot einde is gegaan? Kijk dan op: Ervaring tatoeage laseren

Gratis & Vrijblijvend consult

Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen.
Boek jouw gratis consult
Cosmetique Totale
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-totale.com
BOEK NU EEN GRATIS CONSULT